ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ

Ideon hotel Ideon hotel E-mail:

Email sent.Thank you

Ιδαίον ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο

Ρέθυμνο...

Είναι μια πόλη εκατοντάδων ετών...γεμάτη θύμισες από ιππότες, ναυτικούς, κατακτητές...πόλη που γέννησε σοφούς και αντρειωμένους και που κατοικείται από ζεστούς και φιλόξενους κατοίκους...το κορμί της στολισμένο με ανεξίτηλα σημάδια με το Πόρτο και το Κάστρο της. Έχει πολλά να σου δώσει το Ρέθυμνο...εμείς, έμπειροι οικοδεσπότες, διαθέτουμε την καλύτερη βάση για τη μοναδική περιήγηση ενός μοναδικού τόπου.

Το ξενοδοχείο ΙΔΑΙΟΝ στο Ρέθυμνο περιβάλλεται από ειδυλλιακό τοπίο. Βρέχεται από το Κρητικό πέλαγος και περιτριγυρίζεται από την παλιά βενετσιάνικη και με οθωμανικά στοιχεία πόλη με τα υπέροχα μνημεία της, τη μεγαλόπρεπη Φορτέτζα και το ενετικό λιμανάκι. Κι όλα αυτά μόλις λίγα μέτρα μακριά από το αγοραστικό και κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης όπως και από την υπέροχη αμμουδερή παραλία της.

Σάς περιμένουμε για να σάς προσφέρουμε άνετη και ξεκούραστη διαμονή. Ελάτε με συγγενείς ή φίλους και απολαύστε την πληθώρα υπηρεσιών που σάς παρέχει ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο.

Αποστάσεις από το Ξενοδοχείο

Αεροδρόμιο - 15 χλμ.
Λιμάνι Κω - 11 χλμ.
Χώρα Κω - 11 χλμ.
Παραλία - 750 μέτρα
Σούπερ Μάρκετ - 50 μέτρα
Στάση Λεωφορείου - 50 μέτρα

This page took 0.30438303947449 seconds to load.

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Couldn't resolve host name in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10

Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?w=966192&u=c) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /usr/local/lib/php/application/views/helpers/DisplayWeathers.php on line 10